Termeni si conditii

 

Folosirea (vizitarea sau cumpararea produselor) acestui site, implica acceptarea acestor termeni si conditii. Pentru folosirea in cele mai bune conditii a site-ului, se recomanda citirea cu atentie a termenilor si conditiilor. Acest site este intretinut si administrat de S.C. DC RETAIL SHOP S.R.L. Compania  DC RETAIL SHOP isi rezerva dreptul de a face modificari ale acestor prevederi sau in continutul site-ului (in parte sau intreg) fara o alta notificare. Intregul continut al acestui site, www.BEINFASHION.ro, este proprietatea S.C. DC RETAIL SHOP S.R.L. si a furnizorilor sai si este aparat de legea pentru protectia drepturilor de autor. Folosirea fara acordul companiei DC RETAIL SHOP S.R.L. a oricaror elemente enumerate mai sus se pedepseste conform legilor in vigoare. 
Compania isi stabilieste singura regulamentele promotiilor si a concursurilor pe care le organizeaza. Aceste regulamente sunt aduse la cunostinta eventualilor participanti numai prin intermediul site-ului propriu sau prin intermediul partenerilor sau colaboratorilor autorizati. De promotii beneficiaza doar acele comenzi care respecta intocmai regulile afisate pe site. De asemenea, promotiile se aplica doar comenzilor care sunt inregistrate de catre companie in perioada de timp in care promotia este valida si numai in limita stocului disponibil. DC RETAIL SHOP S.R.L. nu garanteaza disponibilitatea pe stoc a produselor pentru promotie si o poate intrerupe sau anula in orice moment fara nici o notificare prealabila. Site-ul poate contine link-uri aflate in proprietatea sau operate de alte parti. DC RETAIL SHOP S.R.L. nu controleaza si nu raspunde de continutul, calitatea, natura, conditiile de confidentialitate si securitate ale acestor site-uri la care se ajunge prin legaturi de pe acest site (legaturi de natura comerciala sau publicitara). Raspunderea pentru aceste site-uri o poarta in intregime proprietarii acestora.  Daca accesati link-uri spre site-urile unor terte parti sau link-uri la care se face referire in site-ul nostru, va asumati personal riscul, fara a avea aprobarea DC RETAIL SHOP S.R.L.Firma noastra nu isi asuma responsabilitatea si nu poate fi facuta vinovata pentru pagubele aparute prin folosirea in orice fel a produselor achizitionate prin intermediul acestui site. Produsele cumparate prin intermediul acestui site beneficiaza de garantia obisnuita a fiecarei marci in parte. Astfel pentru produsele de folosinta indelungata care beneficiaza de perioada de garantie de la producator sau importator, veti primi certificatul de garantie.
www.beinfashion.ro respecta legile in vigoare privind confidentialitatea datelor. Compania noastra se angajeaza sa nu transmita catre terti datele personale precum: nume, adresa, numar de telefon sau adresa de e-mail transmise de utilizatorii acestui site prin posta electronica sau prin alta modalitate si sa le foloseasca numai in scopul stabilirii contactului cu clientii sai precum si in scopul informarii acestora asupra aspectelor legate de functionarea site-ului si a ofertelor acestuia. www.beinfashion.ro nu incurajeaza SPAM-ul. 
Daca aveti intrebari in ceea ce priveste politica de confidentialitate, trimite-ti un email: office@beinfashion.ro. Orice tentativa de acces neautorizat la site-ul www.BEINFASHION.ro si orice incercare de frauda va fi raportata autoritatilor competente. Orice conflict aparut intre compania DC RETAIL SHOP S.R.L. si clienti se incearca a fi rezolvat pe cale amiabila prin intelegere intre cele doua parti. In cazul in care acest lucru nu este posibil se vor aplica prevederile legale romanesti din acest domeniu, iar solutionarea conflictelor este de compententa instantelor romanesti.
 
Neangajarea raspunderii:
Ce tine de deteriorarea, pierderea survenita in timpul transportului este responsabilitatea furnizorului de servicii de curierat. Datele pentru livrare trebuie atent completate. Acestea pot fi modificate prin accesarea contului personal. Continutul materialelor oferite in acest site este strict informativ. Administratorul site-ului www.BEINFASHION.ro, DC RETAIL SHOP S.R.L. , nu isi asuma nicio responsabilitate si nu va garanteaza acuratetea informatiilor oferite. 
 
Declaratie de conformitate: www.BEINFASHION.ro functioneaza conform tuturor prevederilor legale din Romania. DC RETAIL SHOP S.R.L. , in conformitate cu art. 5 din H.G. nr 1022/2002 privind regimul produselor si serviciilor care pot pune in pericol viata, sanatatea, securitatea muncii si protectia mediului, declara pe propria raspundere ca asigura si garanteaza faptul ca produsele si/sau serviciile prezentate pe acest site spre cumparare, nu pun in pericol viata, securitatea muncii, nu produc un impact negativ asupra mediului si sunt in conformitate cu standardele nationale si internationale in domeniu. Garantarea calitatii si conformitatii serviciilor oferite de www.BEINFASHION.ro, acordarea garantiilor si returnarea produselor se realizeaza in conformitate cu legislatia specifica in domeniu, respectiv: Comert electronic si contracte la distanta, asa cum se precizeaza pe site-ul oficial al Autoritatii Nationale pentru Protectia Consumatorilor in Romania www.anpcnet.ro. 
 
Pentru detalii suplimentare va stam la dispozitie la: office@beinfashion.ro, de luni pana vineri, intre orele 10:00 - 17:30. 
 
Conform legislatiei in vigoare specificate, returnarea unui produs se poate face numai in ambalajul original si fara a fi fost folosit, insotit de toate documentele aferente, primite in momentul livrarii comenzii, in termen de 10 zile calendaristice. Plata transportului de retur revine in exclusivitate clientului. Daca aveti o problema cu un produs care nu a fost rezolvata de catre Departamentul Tehnic sau de catre Departamentul Vanzari, puteti returna produsul. Primul pas este de a completa acest formular Returnari. Acest formular trebuie sa fie completat în intregime, si va vom raspunde prin e-mail în termen de 3 zile lucratoare, cu instructiuni de returnare. Produsele trebuie sa fie returnate in ambalajul original sau echivalent. Noi nu vom credita produsele care sunt deteriorate din cauza ambalajelor insuficiente. Va rugam sa folositi o cutie de protectie pentru a preveni deteriorarea în timpul tranzitului.